Fra tid til anden oplever virksomheder og private at en faktura ikke betales, det kan skyldes ren og skær forglemmelse eller en bevist handling fra en skyldner. Når det sker, vil inkasso ofte være en effektiv metode for at få pengene hjem igen; men hvad skal man vælge, et inkassofirma eller en advokat med speciale inden for inkasso, en inkassoadvokat?

Debito er en online tjeneste hvor du som virksomhed eller privat meget nemt og meget billigt kan oprette en inkassosag. Systemet vælger herefter hvor sagen skal føles; hos en inkassoadvokat eller et inkassofirma. Valget sker ud fra sagens karakter, størrelse og art. Uanset hvor Debito vælger hvor din sag skal køres, så er det altid ud fra mantraet “Får Debito ikke dine penge hjem, så har det være 100% gratis og dermed 100% uden omkostninger for dig”, også benævnt som “No Cure – No pay”.
Løser Debito din sag i samarbejde med deres mange dygtige inkassoadvokater og inkassofirmaer, så koster det 10% af det indkrævede beløb – lykkes det ikke har det været uden omkostninger for dig, 100% gratis. Det er blandt Danmarks billigste løsninger inden for inkasso, og er blandt sin eneste af sin art i Danmark der tilbyder gratis inkasso ud fra no cure, no pay.

Nem inkasso

Hos Debito er det super nemt at være i gang med inkasso, du skal blot uploade din ubetalte faktura på Debito.dk hvorefter sagen automatisk startes. Debito finder den mest optimale løsning for dig og din sag – og det koster dig kun noget, hvis sagen løses. Der er dermed ingen abonnement, binding, opstartsgebyr eller lignende.

Høj opklaring – 86 %

Debito løser i gennemsnit 86 % af alle inkassosager, med andre ord løses over 8 ud af 10 inkassosager succesfuldt, enten gennem en fuld indbetaling, en afdragsordning hvor dit krav opdeles i mindre potioner til skyldner eller gennem retslige handlinger gennem fogedretten.

Hvordan arbejdes der?

Debito samarbejder med Dannmarks dygtigste inkassoadvokat og en række af Danmark største inkassofirmaer. Første handling er gennem udsendelse af rykkerskrivelser, med rykkergebyr på 100 kroner, dette sker med fysisk brev.
Sker der ingen reaktion på denne rykker (rykkerskrivelse) efter 10 dage, så udsendes et inkassovarsler, også kaldt en påkravsskrivelse, ligeledes pålagt et rykkergebyr på 100 kroner. Her meldes skyldner at inkasso vil opstarte. Herefter starter en individuel, hvor der både gøres brug af afdragsordning, fysisk fremmøde, telefonopkald, RKI registrering og eventuel retslige handlinger gennem fogedretten, såfremt dette bliver nødvendigt. Her er det muligt at tage udlæg i virksomheden eller privatpersonens aktiver, så som hus, bil, båd eller andre løsøre som kan sælges for at få netop dit krav indfriet.

Debito ApS

Debito er ejet og stiftet af Christoffer Baadsgaard og Morten Holst Henriksen der tilbage i 2013 selv oplevede besværet med dårlige betalere og inkasso. De har lige siden dedikeret deres tid for at gøre inkasso endnu nemmere og har teamet op med nogle af verdens bedste inkassofirmaer og advokater – der står for at få dine penge hjem.

I 2018 kom Danmarks 5. største bank, Spar Nord Bank, med i virksomheden, og investerede i virksomheden – der lige siden har været med til at gøre inkasso endnu lettere og langt billigere end det blot var for bare 10 år siden.

Debito sidder klar til at hjælpe dig, alle hverdage, for at få dine penge hjem, fra dine dårlige betalere.

Læs mere om Debito Inkasso her

inkasso